Týdenní menu Opatov Park Zobrazit: Dnes Celý týden Stáhnout PDF Pondělí 3. 2. 2025 Polévka Květáková polévka (1a, 7) 39 Kč 1 Grilovaná vepřová krkovice s kapustičkami, šťouchané brambory (1a, 7) 159 Kč 2 Masové koule v rajské omáčce, těstoviny (1a, 3) 149 Kč 3 Cizrnový Hummus s arabským chlebem a salátkem Tabbouleh (1a, 3, 11) 139 Kč 4 PHO s kuřecím masem, rýžovými nudlemi a chilli (2, 14) 169 Kč Mix salátů se sýrem cottage, avokádem a slunečnicovými semínky (7) 149 Kč Úterý 4. 2. 2025 Polévka Slepičí polévka s kapáním (1a, 3, 9) 39 Kč 1 Vepřová plec se špenátem, bramborové knedlíky (1a, 3, 7) 159 Kč 2 Mexická směs z krůtího masa s rýží a koriandrem (1a) 149 Kč 3 Penne alla Norma s lilkem, sýrem a bazalkou (1a, 3, 7) 139 Kč 4 Burger s hovězím masem, slaninou, karamelizovanou cubulkou a čedarem, hranolky (1a, 3, 7) 169 Kč Ceasar salát s kuřecím masem a krutony (1a, 3, 4, 7) 149 Kč Středa 5. 2. 2025 Polévka Dršťková polévka (1a) 39 Kč 1 Kuřecí Retro steak s broskví a sýrem, rýže nebo hranolky (1a, 7) 159 Kč 2 Kapustový karbanátek s mletým masem, bramborová kaše (1a, 3) 149 Kč 3 Pečená brambora gratinovaná sýrem, kukuřicný klas, rajče a zakysaná smetana (3, 7) 139 Kč 4 Hovězí guláš s cibulkou, houskový knedlík (1a, 3, 7) 179 Kč Ledový salát s gorgonzolou, jahodou, hruškou a sypaný ořechy (7, 8) 149 Kč Čtvrtek 6. 2. 2025 Polévka Boršč (7, 9) 39 Kč 1 Kuřecí řízek v kukuřičných lupíncích bramborovou kaší (1a, 3, 7) 159 Kč 2 Vepřová játra na slanině s rýží (1a) 149 Kč 3 Buchtičky s vanilkovým krémem (1a, 3, 7) 139 Kč 4 Pečený králík po burgundsku, bramborové noky (1a, 3, 9, 12) 169 Kč Ledový salát s nakládaným tuňákem a rajčaty (4) 149 Kč Pátek 7. 2. 2025 Polévka Houbový krém (1a, 7) 39 Kč 1 Vepřové Šoei-Ču-Žou s jasmínovou rýží (1a, 3, 6, 11, 14) 159 Kč 2 Gnocchi s kuřecím masem, baby špenátem a parmazánem (1a, 3, 7) 149 Kč 3 Vegetariánské Nasi Goreng s vejcem, jarní cibulka, koriandr (2, 14) 139 Kč 4 Kuřecí Gordon Bleu s bramborovou kaší (1a, 3, 7) 169 Kč Caprese - rajčata, mozzarela, rukola a olivový olej (7) 149 Kč Ve všech podávaných jídlech se může vyskytovat stopové množství těchto alergenů: 9 (celer),10 (hořčice). Informaci o ostatních alergenech Vám ráda poskytne obsluha.